Bria 4 SIP-client voor Mac OS succesvol getest voor het Swyx Technology Programma (TPP)

Voor het Swyx Technology Programma (TPP) is de Bria 4 SIP-client voor Mac OS met success getest voor SwyxWare2015. December 2014 kreeg deze dan ook de status tested.

Nu de ontwikkeling van de Swyx applicatie voor Mac OS even wat langer duurt is dit natuurlijk een prachtige oplossing om de Mac gebruikers toch met Swyx te kunnen laten communiceren.

Het knowledgebase hierover met installatie instructies is hier terug te vinden: http://www.swyx.nl/produkte/support/wissensdatenbank/artikel-details/swyxknowledge/kb4652.html

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Bria 4 SIP-client voor Mac OS succesvol getest voor het Swyx Technology Programma (TPP)

  1. Jurgen zegt:

    Hallo, ik kan de aangegeven link niet openen (vraag om inloggegevens van een server). Kan ik nu al swyx installeren op een macbook? Waar kan ik die software vandaan halen? Dank voor je hulp.

  2. Hoi Jurgen,
    Op dit moment lijkt de Knowledgebase van Swyx even niet te functioneren. Probeer het later nog een keer dan werkt de link wel.
    Je kunt nu Swyx met een Bria SIP client geinstalleerd op een macbook gebruiken. Deze software kun je hier vinden: http://www.counterpath.com/bria/.
    Al langere tijd wordt er in de Swyx wandelgangen gesproken over en naar mijn bescheiden mening ook al ontwikkeld aan een Swyx Client voor Mac. Ik tel in weken in plaats van maanden, maar jammer genoeg vertellen ze mij op dat punt helaas ook niet alles.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s