SwyxWare 2013: Outlook Add-in

Een andere grote verandering met SwyxWare 2013 betreft de Microsoft Outlook add-in. Geschikt voor Microsoft Outlook 2013 (maar ook voor 2010 en 2007). Gebruikers van Outlook 2003 kunnen nog gebruik blijven maken van de oude Outlook add-in welke meegeleverd werd bij versie SwyxWare 2011R2. Voor alle duidelijkheid het gaat om een 32-bit variant. Er is geen support voor een 64-bit variant; Microsoft zelf adviseert 32-bit Office variant te gebruiken.

Wat is er nieuw?

  • Nieuwe voicemail speler, een die integreert in de header van het mailbericht van Outlook
  • Nieuwe dialer, die context afhankelijk reageert en integreert in de ribbon van OutlookOutlook 2013 ribbonen via de rechtermuistoets bij contactpersonen, agenda afspraken, en e-mails

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s