SwyxWare 2013: SQL Server 2012 ondersteuning en aanbeveling

Vanaf Swyxware 2013 wordt Microsoft SQL Server 2012 ondersteund en aanbevolen. Minimale vereiste is dan wel Windows server 2008SP2. Overigens wordt standaard door Swyx de express editie meegeleverd op de installatie DVD. Deze express editie kan zowel ingezet worden bij de standalone Swyx installaties als bij de Standby Server installaties. Wel een kanttekening bij Standby server. Voor de Swyx Master server is wél een standaard SQL 2012 Server editie nodig. Helaas biedt Microsoft de goedkopere workgroup editie niet meer aan.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s