NIEUWS: SwyxWare 2013 released

Vers van de pers verscheen vanochtend opeens de berichtgeving aan Swyx-partners dat SwyxWare 2013 released is: http://www.swyx.com/en/products-solutions/unified-communications-ip-telephony-system/product-history/swyxware-version-2013.html

Deze release is per ommegaande beschikbaar in de talen: Nederlands, Engels, Duits en Italiaans.

Deze versie is lange tijd in beta getest. Heeft vele nieuwe mogelijkheden. Per ommegaande wordt de eerste installatie van deze officiële release dan ook in een live omgeving geïnstalleerd op Windows 2012 server met SQL 2012 en Swyxware 2013.

Binnenkort volgt er meer wetenswaardig nieuws.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s