Swyxware 2013 (Beta) (2)

Als Swyx gebruiker herken je het vast wel. Je hebt je eigen indeling gemaakt in een Skin al je collega’s, klanten en leveranciers die je regelmatig belt heb je ingedeeld in tabbladen of groepen en dan wijzigt er wat. Bijvoorbeeld, namen van contacten of nummers in je originele bron in een Outlook public adresboek of in het Publieke telefoonboek van Swyx. Vooral in organisaties waar veel centraal wijzigt blijf je bezig zelf je Skin bij te werken want deze heeft ooit bij het aanmaken wel de gegevens gekopieerd maar dat is het dan ook. Vanaf 2013 behoort dat tot het verleden want dan hebben we “linked contacts”. Doordat je contactgegevens gelinkt staan aan de orginele bron zal zodra deze bron wijzigt ook je SwyxIt! speeddial informatie mee wijzigen: Swyx your business.

Linked contacts

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Swyxware 2013 (Beta) (2)

  1. Herbert zegt:

    Hoi Wilco,

    Wij zijn van plan om ook Swyxware 2013 te gaan gebruiken (ivm PC’s die op Windows 8 draaien). Wanneer denk je dat dit klaar is en gereleased wordt? Zijn jullie er intern al druk mee met testen/ervaring op doen?

    Mvg Herbert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s