Swyxware 2013 nieuwe functionaliteit CTI+

Vers van de pers, en omdat een Swyxoholic nu eenmaal gek is op nieuwe Swyx features voor het gemak zo goed als letterlijk de blog overgenomen van Tom’s blog op het Swyxforum:

Swyxware 2013 CTI+: Koppel je SwyxIt! met een ander SwyxIt! of Swyxphone maar ook praktisch elk ander telefoontoestel, Dect, GSM, Smartphone, vaste lijn of wat dan ook. Elke telefoon die jij wilt gebruiken om te bellen kun je aan SwyxIt! koppelen met CTI+.

 Waar is dit handig voor?

Stel je bent in een hotel met een internet verbinding met weinig bandbreedte. Je kunt net aan je VPN en Citrix/Terminal desktop starten maar bellen over die verbinding hoeven we niet eens te proberen. Open dan je SwyxIt! binnen de Citrix/Terminal sessie zodat je de handige integratie features van SwyxIt! met je eigen applicaties met contactpersoon informatie kunt gebruiken, en van daar uit ook kunt bellen. Zodra je de bel opdracht geeft zal je telefoon overgaan, direct daarna wordt je relatie gebeld en beiden worden aan elkaar verbonden.

Hoe kun je elke willekeurige telefoon koppelen aan SwyxIt!

Simpel:

Windows-Live-Writer-SwyxWAre-2013CTI_1047B-cti

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Koppel met elk apparaat waarmee je op dat moment bent ingelogd in Swyx (inclusief je DECT toestel) of een willekeurig telefoonnummer op behorend bij het toestel dat je wilt koppelen. Dat is alles.

En aangezien Tom belooft vanaf de Cebit meer nieuws te delen over nieuwe features van SwyxWare 2013 vermoed ik dat ik de komende dagen meer blogpost’s van hem ga rebloggen!

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Swyxware 2013 nieuwe functionaliteit CTI+

  1. Pingback: SwyxWare 2013: CTI+ | Swyx-o-holic's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s