Swyxware leuke Unique Selling Point 3 USB devices naadloos switchen

Onlangs heb ik de Swyx cursus voor onze technici op de zaak mogen bijwonen. Dan zijn er altijd weer van die leuke weetjes waar je zelf ook weer van op kijkt. Voor wat het waard is, wist je dat Swyx de enige VoIP Centrale is waarbij je vanuit de client met 3 verschillende USB devices kan connecten en zonder audio te verliezen tijdens het gesprek tussen deze 3 verschillende USB devices kan Switchen? Natuurlijk is dit nadien ook getest door ondergetekende en het werkt inderdaad vlekkeloos.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s