Verkorte kiesnummers gebruiken met Swyx

Swyx biedt de mogelijkheid om verkorte kiesnummers te gebruiken. Voeg in een telefoonboek een entry toe waarbij op de plek van de naam het verkorte kiesnummer wordt voorafgegaan door ‘#’ b.v. : #123, de rest van de in te vullen gegevens spreken voor zich. Meestal zal men er voor kiezen om hier het openbaar telefoonboek voor te gebruiken zodat iedereen binnen de organisatie gebruik kan maken van deze verkorte kiesnummers. N.B. verkort kiezen met b.v. #123 werkt ook prima vanaf een telefoontoestel.

Verkort kiezen

Met dank aan Roel voor het vragen, ik dacht dit al eerder eens geblogd te hebben. Blijkbaar niet want ik kon het niet terugvinden en anders is dit een prima bruikbare reblog.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s