2013 begint goed met de Swyx Authorisation Course

Mijn eerste werkweek in 2013 begint goed: Gelijk deelnemen aan de Swyx Authorisation Course samen met een flink aantal technische collega’s @Adfocom Automatisering B.V. Verrassend en leuk om ook als Swyxoholic toch weer nieuwe dingen te leren. Dus binnenkort weer leuke weetjes te bloggen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op 2013 begint goed met de Swyx Authorisation Course

  1. Thnx Michael Landing Hostbank for your fascinating presentation of this course

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s