Internetbellen groeit sterker dan verwacht

Voor Swyxoholic’s een open deur, voor anderen blijkbaar een verassing, getuige de titel van dit bericht:

http://www.telegraaf.nl/digitaal/21101541/__Internetbellen_groeit_sterker_dan_verwacht__.html

Consumenten zijn de schroom voorbij en stappen massaal over op Internetbellen getuige dit artikel. Bedrijven kennen vaak nog een aarzeling. Ingegeven door onzekerheid over de betrouwbaarheid van de techniek? De onduidelijkheid over de mogelijkheden? Geen inzicht in de besparing van de kosten? Hoe waarborg je kwaliteit in gebruik en in functionaliteit?

Het is zonder meer waar dat we nog steeds een hoop onzin tegenkomen in de markt als het gaat om VoIP beltarieven en VoIP telefooncentrale oplossingen. Je verbaast je keer op keer weer dat er bestaansrecht is voor dergelijke onder-de-maat oplossingen. Gelukkig bestaat er ook nog kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs als je op de hoogte bent van de technologie of een partner hebt die de weg kent. Een ware Swyxoholic weet dit al jaren, maar blijkbaar nog lang niet iedereen.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s