Geduld is een schone zaak… SwyxIt! Handset P280

Swyxit! P280 USB toestel vervanger van de P250 USBGeduld is een schone zaak dat geld ook voor de SwyxIt! Handset P280.

We hebben er langer op moeten wachten dan oorspronkelijk gedacht. Maar eindelijk is er dan het verlossende antwoord. Niet alleen de prototypes maar ook de definitieve versie van de P280 ziet het levenslicht. De prototypes waren al veel belovend. De hoge kwaliteitseisen die je verwacht van Duitse fabrikanten speelden bij de vertraagde totstandkoming van de definitieve versie ook een rol.

In week 36 zal de productie gestart worden. Als het goed is zal 1 van de eerste echte exemplaren dan ook bij ons op het bureau verschijnen.

Natuurlijk kunnen de bestellingen voor de early adaptors nu ook plaatsvinden. In de prijslijst van Swyx is deze terug te vinden voor € 109,00.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s