Tariefwijziging KPN irriteert bedrijven

“Tumult op de zakelijke telefoniemarkt. KPN’s opnieuw verhoogde tarieven voor bedrijven, ‘om de kwaliteit te waarborgen’ wekken verwarring en ergernis.” is de inleiding van het artikel in de telegraaf, lees zelf de online variant: http://www.telegraaf.nl/mijnbedrijf/12477980/__Tariefwijziging_KPN_irriteert_bedrijven__.html

Als u al Swyx gebruikt en nog geen VoIP op uw trunks heeft maar gebruik maakt van traditioneel ISDN is dit wellicht het zetje wat nodig was om toch die stap eens te overwegen. Maakt u nog gebruik van een traditionele centrale? Dan kan het heel goed zijn dat dit werkelijk de doodsteek voor uw centrale is, financieel gezien dan uiteraard. Als Swyx-o-holic was ik toch al de mening toegedaan dat Communicatie al lang anders en beter kan.

 

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s