Zegt het voort! De nieuwe Ipad voor uw aanbeveling.

 

U bent succesvol met SwyxWare en wil uw tevredenheid en enthousiasme delen?

Dan raadt u Swyx aan!
Swyx beloont elke succesvolle nieuwe klant op basis van uw aanbeveling met de nieuwe Apple iPad* ter waarde van 479,- € (Wi-Fi, 16GB 3e generatie).

En zo eenvoudig werkt het:
Registreer op www.swyx.com/aanbevelingen en breng uw aanbeveling uit en meld Adfocom als Swyxpartner. Meer informatie over de voorwaarden, kunt u vinden op de website.

Doe mee! Neem voor vragen en informatie contact met ons op (+31172434321) of stuur een email naar: WSteenbergen@adfocom.nl.

*Apple, de nieuwe iPad en het Apple-logo zijn handelsmerken van AppleInc, geregistreerd in de VS, Nederland en andere landen. Copyright © 2012 Apple Inc Alle rechten voorbehouden. Deelname aan de campagne mogelijk tot 31.12.2012.

Swyx wave

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s