Taxitronic integreert Swyx telefonie en Tamis

Medio 2011 heeft Taxitronic (www.taxitronic.nl) een integratie gemaakt tussen telefonie en Tamis. Na veel testen en het onderzoeken van verschillende telefooncentrales is er gekozen voor de integratie met Swyx. Aangezien Swyx is gebaseerd op software heeft dit vele voordelen ten opzichte van conventionele telefooncentrales in beheer, gebruik en integratie.

Tamis is een softwareprogramma waar vele personenvervoerbedrijven op vertrouwen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Tamis levert u gefundeerde managementinformatie waardoor u, meer dan voorheen, in staat bent weloverwogen beslissingen te maken. Tamis is inzetbaar voor talloze bedrijven die actief zijn in het kleinschalige personenvervoer. Of u nu een groot of een klein bedrijf voert; Tamis is de oplossing voor uw bedrijf.

Moduel Tamis-Swyx integratie
De module Swyx ingtegratie biedt de volgende functionaliteiten:

  • Medewerkers kunnen de telefonie vanuit Tamis aansturen.
  • De basismodule ritplanning is voorzien van nummerherkenning. Dit heeft als resultaat dat de snelheid van de rit-aanname aanzienlijk verhoogd wordt.
  • Na het aannemen van een rit in de ritplanning via nummerherkenning, krijgt de gebruiker de mogelijkheid om een instapadres en uitstapadres te selecteren, welke gebaseerd is op basis van de top twintig meest voorkomende adressen van de debiteur.
  • De ritplanning maakt het mogelijk om op basis van de geselecteerde rit, geluidsopnames te beluisteren die aangemaakt zijn op het moment dat de rit werd aangenomen door de medewerker. Dit voorkomt veel discussies achteraf.
  • Remote acces via een VPN-verbinding geeft directe toegang tot dezelfde telefoonomgeving als op kantoor, zodat de externe of mobiele medewerker net zo gemakkelijk gesprekken kan voeren als op kantoor.

Voor meer informatie raadpleeg de nieuwsbrief van april 2012:
Taxitronic-Nieuwsbrief-Tamis[april]

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s