Status panel Swyxware 2011 kwijt?

Op de installatie DVD van zowel SwyxWare 2011 als 2011r2 ontbreekt de status panel tool:

Swyxware status panel 2011r2De reden hiervoor is dat Swyx nog geen nieuwere versie van het status panel heeft geprogrammeerd, uiteraard is dit wel in ontwikkeling. De status panel van versie 7 werkt echter uitstekend met Swyxware 2011 en Swyxware 2011r2. Natuurlijk dienen we dan nog wel rekening te houden met de DCOM settings maar dat is prima gedocumenteerd in de readme die bij de download te vinden is van het Swyx Knowledgebase artikel kb4359: http://www.swyx.com/support/knowledge-base/article-details.html?tx_swyxkbase_pi1[kbid]=kb4359

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s