SwyxIt! Handset P280

Swyx is altijd al een UC leverancier geweest met een sterke focus op USB-apparaten in combinatie met de populaire SwyxIt! client. Al vele jaren Swyx ziet een groeiende vraag naar apparaten die niet alleen kosteneffectief maar ook de best mogelijke gebruikerservaring met de SwyxIt! Softphone geven. Daarom heeft Swyx geïnvesteerd in de ontwikkeling van een nieuw USB-toestel dat perfect integreert in SwyxWare en profiteert van een aantal jaren ervaring die Swyx heeft als UC softwareleverancier.
Swyxphone P280

De SwyxIt! Handset P280 combineert een aantrekkelijk design met een perfecte integratie in SwyxWare. De P280 handset is ontworpen en ontwikkeld door Swyx en wordt geproduceerd in Europa om zo aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Naast een uitstekend ontwerp van de P280 biedt dit toestel de maximale functionaliteit, in combinatie met de SwyxIt! client software:

  • modern, aantrekkelijk product design
  • Uitstekende geluidskwaliteit met HD audio
  • Hoge productiviteit met haak-functionaliteit
  • Extra headset ondersteuning met Windows XP / Vista / Windows 7
  • Hands free en speaker mode
  • Ondersteuning voor alle plug-in functionatliteit werkt in combinatie met SwyxIt! 2011 R2
  • Voeding via USB
  • Individuele beltonen met ingebouwde luidspreker
  • Als een USB-apparaat ondersteunt de P280 de volledige functionaliteit met SwyxIt!, Bijvoorbeeld gesprekken opnemen, het gebruik van het delen van toepassingen met SwyxIt! Vergadering of de comfortabele opname van aankondigingen voor call routering.

De SwyxIt! Handset P280 zal beschikbaar zijn in het tweede kwartaal van 2012.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s