High Definition HD audio op de telefooncentrale

Onlangs kwam ik het volgende artikel tegen en een collega wees mij er ook al op:

KPN brengt HD-voice naar Nederland http://www.nu.nl/internet/2728481/kpn-brengt-hd-voice-nederland.html

Goeie zaak! Sinds Swyxware 2011R2 heeft Swyx HD audio codecs aan board. Het verschil in geluid is echt duidelijk te merken. De kwaliteit van het gesprek gaat met sprongen vooruit ten opzichte van wat je tot nu toe op welke telefoon of centrale ook gehoord hebt.

Punt is wel dat HD audio van begin tot eind ondersteund moet worden anders vind er een automatische fall back plaats naar de codecs zonder HD. En dat geeft opeens wel een bijzonder bij effect. Gesprekken tussen collega’s met Swyx zijn haarzuiver, gesprekken met buitenlijnen (lijken!) opeens veel minder in kwaliteit. De werkelijkheid is natuurlijk precies andersom.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op High Definition HD audio op de telefooncentrale

  1. Pingback: High Definition HD audio op de telefooncentrale (2) | Swyx-o-holic's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s