Swyxware 2011R2 nu beschikbaar!?

Ik heb het nog niet kunnen verifiëren, maar in de wandelgangen werd er gesproken over het vrijgeven van Swyxware 2011R2 vlak voor het weekend. Dat is nog eens goed nieuws. Binnenkort zal de download beschikbaar komen. Natuurlijk kunnen we niet wachten!

Kijk! de bevestiging is op facebook te vinden: http://www.facebook.com/swyxsolutions

Swyx
Eine gute Nachricht zum Wochenende: SwyxWare 2011R2 wurde heute zum Release freigegeben und steht in Kürze zum Download zur Verfügung. Eines der neuen Leistungsmerkmale wird die neue Steuerungsmöglichkeit von USB-Endgeräten sein. SwyxWare 2011R2 unterstützt bis zu drei unabhängige USB-Geräte in verschiedenen Audio-Modes. Der Audio-Mode lässt sich dabei komfortabel per Tastendruck wechseln – Anwender können so während eines Gesprächs jederzeit mit nur einem Klick vom Handset beispielsweise auf Freisprechen oder auf ein Headset wechseln (siehe Screenshot).

Mehr Informationen dazu finden Sie auf http://www.swyx.com/de/produkte/produktversionen/swyxware-version-2011-r2.html

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s