Swyx virtualiseren op VMWare en Hyperv

Vanaf 1 augustus 2011, lanceert Swyx SwyxWare 2011 voor server virtualisatie platformen. Uiteraard gelden er belangrijke spelregels waaraan een bedrijfskritische en real-time oplossing zoals Swyx aan moet voldoen. De praktijk wijst uit dat uitgebreide kennis van zowel de virtualisatie platformen VMWare en Hyperv als Swyx een pré is om deze interessante flexibele combinatie goed te laten werken.

VMWare en Windows Hyperv 2008r2Swyx ondersteunt de server virtualisatie producten VMware ESXi en / of Microsoft Hyper-V, andere niet. Bovendien kan een gevirtualiseerde versie van SwyxWare 2011 alleen worden gerealiseerd met MS Windows Server 2008 R2.

Neem voor uitgebreide specificaties en installatie ondersteuning contact op.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s