Exclusieve overeenkomst Swyx voor Netviewer producten

Als gevolg van de overname van Netviewer door Citrix Online was de verkoop voor de Netviewer-producten vanaf 1 april 2011 gestopt.

Swyx is verheugd te kunnen aankondigen dat Swyx en Netviewer een exclusieve overeenkomst hebben gesloten die het mogelijk maakt dat Swyx klanten Netviewer-producten kunnen kopen en support krijgen van Citrix. Een latere update van Citrix GoToMeeting is mogelijk op elk gewenst moment.Netviewer meets SwyxSwyxWare 2011 bevat nog steeds de huidige versie van de Netviewer Meet Client software en de Netviewer PlugIn. De installatie van de software is niet opgenomen in de standaard installatie van de SwyxIt! client.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s