Wallboards, statistieken en rapportages met Swyx

Swyx staat voor Younified Communications. Dat betekend veel functionaliteit alles gericht op communicatie. Dat neemt niet weg dat er ook functionaliteit niet in het product is opgenomen. En dat wordt gecompenseerd door Thirp Party oplossingen getuige Swyx Technology Partner Program zie:tpp.swyx.com. Inzake statistieken en wallboards gebruiken wij bijvoorkeur de Tri-line TIM producten lijn.

Tim Professional/Plus/Enterprise
Afhankelijk van de type applicatie met meer of minder functionaliteit, ondervant het de SwyxWare Call Detail Records (CDR’s), en slaat deze op in een centrale database. Deze stelt u in staat om over deze informatie te beschikken en te raadplegen. Alle rapporten kunnen live worden geproduceerd via een standaard webbrowser (ervan uitgaande dat de gebruiker geauthoriseerd is), of op geplande tijdstippen per e-mail worden verstuurd in de formaten: PDF, XML of CSV.

Maar zoals men zegt, beelden zeggen meer dan duizend woorden, oordeelt u zelf:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s