SwyxWebacces 2011 doet het prima met Android en Opera

SwyxWebacces 2011 blijkt proefondervindelijk zich ook uitstekend te gedragen op Android. Waar iedereen over Iphone praat blijkt Android inmiddels door iedereen gebruikt te gaan worden. Wel zo fijn als dan SwyxWebacces 2011 zich ook prima blijkt te gedragen op dit besturingssysteem.

Ben je net als ik niet in het bezit van een Android of Iphone telefoon maar gebruik je liever de SwyxIt! mobile applicatie voor je Nokia of Blackberry toestel? Niet getreurt, want in de Opera browser blijkt SwyxWebacces 2011 zich ook uitstekend te gedragen:

Contact Center Mobile op Opera

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s