Het context menu in SwyxIt! clients aanpassen

SwyxIt! context menu’s kunnen worden uitgebreid met functionaliteit. Op die manier kan men bijvoorbeeld eigen third party applicaties aanturen vanuit Swyx. Zie knowledgebase van Swyx voor uitgebreide mogelijkheden: http://www.swyx.com/support/knowledge-base/article-details.html?tx_swyxkbase_pi1[kbid]=kb3825

Stel ik wil in “mijn webapplicatie” een terugbelnotitie maken vanuit mijn SwyxIt! client voor een collega die in gesprek is. Dan kan ik een extra menukeuze toevoegen met die opstie. In het registry dienen dan de volgende extra keys en values opgenomen te worden:

(32 bit client)
HKLM\SOFTWARE\Swyx\SwyxIt!\CurrentVersion\Options\SpeedDialMenus
(64 bit client)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Swyx\SwyxIt!\CurrentVersion\Options\

Subkey “Key1”
• String Value “MenuLabel”: “terugbelactie maken”
• String Value “CommandLine”: b.v. met “http:\\mijnwebapplicatie\index.htm?addentry,%SelLinePeername%,%SelLinePeernumberPublicFormat%,terugbellen aub”
• String Value “WorkingDirectory”: “c:\\”

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s