SwyxWare 2011 is nu ook al in het Nederlands beschikbaar

Toch nog sneller dan ik had verwacht. Voor de liefhebbers de Nederlandse SwyxWare is nu ook beschikbaar: http://www.swyx.com/support/downloads/downloads.html?tx_swyxdownloads_pi1%5Blng%5D=1043

De meest gewilde zijn wellicht de clients:

SwyxIt! (32bit):
http://www.swyx.com/download.php?filen=swyxit!_2011_32bit_dutch.exe&loc=extern

SwyxIt! (Vista/7 64bit):
http://www.swyx.com/download.php?filen=swyxit!_2011_64bit_dutch.exe&loc=extern

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op SwyxWare 2011 is nu ook al in het Nederlands beschikbaar

 1. Simon zegt:

  Beste Swyxoholic,

  Is het mogelijk om de swyxit client reeds te upgraden voordat de server geüpgraded is? Of heeft dat geen zin, omdat de functionaliteit dan nog niet werkt. Het zou namelijk handig kunnen zijn om alvast knoppen en skin aan te passen voordat er uitgerold wordt.

  Waar haal je toch telkens die tips vandaan😉

  • Dat heeft een andere klant in mijn bijzijn van de week al getest… Helaas SwyxIt! 2011 kent de SwyxWare versie 7 server niet. Overigens en dat is conform beleid van Swyx: SwyxIt! 7 kent de SwyxWare 2011 server wel. Ik heb wel eens installaties zien werken met 3 of 4 verschillende oude client versies. Het mag evident zijn dat na het update naar een nieuwere versie server ook de clients bijvoorkeur mee upgraden. Bij 2011 denk je daar vanzelf wel aan anders kun je nog niet zo gek veel met rich presence.

   Bedankt voor de vraag! Want dit is er eentje waar meer mensen tegen aanlopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s