Ik ga op vakantie wat nu met mijn antwoordapparaat?

Ik ga op vakantie tot 10 mei 2011. Nu heb ik ook een direct nummer waarop ik bereikbaar ben: +31882336202. Nu kan ik natuurlijk mijn “niet storen” functie aanzetten en iedereen een bericht in mijn voicemail laten inspreken. Maar die worden ook pas na mijn vakantie afgeluisterd… Wat nu?

Natuurlijk met Swyx stel je zonder enige kennis van programmeren gewoon je persoonlijke routering in waarin je fijn iedereen verwittigd zelf je tijd elders door hoopt te brengen en vervolgens wel zo netjes automatisch doorverbind naar de receptie. Die overigens volledig geïnformeerd door Swyx ziet dat er een doorgeschakelde beller is via het rechtstreekse nummer van Wilco (die lekker op vakantie is).

Hoe deden we dat ook al weer toen we nog geen Swyx hadden?

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.