Voor de koopjesjagers

Swyx veranderd haar prijslijst grondig per 15 april 2011. Vanaf dat moment gelden de nieuwe prijzen. Koopjesjagers kunnen zich uiteraard beter voor die tijd melden voor de “oude” prijzen. Dat is om precies te zijn nog 1 week, dus wees er snel bij!

Er zijn in de nieuwe prijslijst natuurlijk ook verbeteringen doorgevoerd:

  • Vanaf SwyxWare 2011 is het mogelijk het exact aantal gewenste users aan te schaffen, per user waar dit voorheen per 5 was.
  • CTI en Voicemail maken vanaf SwyxWare 2011 onderdeel uit van de standaard licentie. Wel dienen bestaande Swyxware 7 gebruikers bij bijbestellingen hier op te letten. Eigenlijk kan men beter gewoon eerst upgraden naar 2011 om vervolgens uitbreidingen te doen na 15 april 2011

Jammergenoeg wordt de Swyxware Compact licentie vanaf 15 april afgeschaft. Dus mochten je al over uitbreiding of aanschaf nadenken zorg dan dat je er op tijd bij bent.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s