Swyx en Filelinx

Aan de reeks applicaties die reageren op Swyx is een nieuwe loot toegevoegd. Een van onze klanten Lansigt Accountants heeft via haar dienstverleningstak OPT-IT een oplossing gemaakt om Swyx en Filelinx te koppelen:

FileLinx koppeling in Swyx
Links onderin Swyx is een nieuwe knop toegevoegd die het mogelijk maakt de persoon die je aan de telefoon hebt snel op te zoeken in FileLinx.

Als je op deze knop klikt wordt het telefoonnummer van de persoon die je op dat moment  aan de telefoon hebt direct opgezocht in FileLinx.

Filelinx

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s