Screensaver en aanwezigheidsstatus SwyxWare 2011

Een veelgehoorde vraag in het verleden: Kunnen we Swyx de status laten veranderen na een bepaalde time-out? Veelal bleek uit gesprekken dat gebruikers hun systeem en telefoon aangemeld laten staan als ze in vergadering zijn of pauze hebben. De suggestie lag voor de hand om b.v. het locken van een systeem of de screensaver functionaliteit ook invloed uit te laten oefenen op de aanwezigheidstatus melding van Swyx. In Swyxware 2011 kan dat nu per gebruiker ingesteld worden:

Swyxware 2011 local settings

Swyxware 2011 local settings

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Screensaver en aanwezigheidsstatus SwyxWare 2011

  1. Simon zegt:

    Gaaf, wat een geweldig systeem dat Swyx. Nooit meer iets anders!

  2. Hier hebben we lang op gewacht!
    Onze eigen geschreven versie van een tool die hiervoor zorgde via de Swyx SDK was al in beta, maar dit zal vast beter werken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s