WAARSCHUWING GELDIG TOT 31/12/2010 (2)

Oud nieuws wordt vervolgd! Al meerdere malen blogde ik in het najaar van 2010 over de streken van KPN (zie: https://swyxoholic.nl/?s=kpn). Natuurlijk liep ik daarbij ook tegen commentaar en ontkenning aan. Maar na vandaag is dat over getuige dit artikel op nu.nl: http://www.nu.nl/internet/2470516/kpn-transparant-wijziging-druk-opta.html

Ik ben dit blog nooit begonnen om providers in een bepaald daglicht te zetten, maar onrecht in telecom land verdient toch ook zo zijn aandacht.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s