Er is nieuws: Swyxware 2011

Sommige zaken waren reeds eerder bekend andere nog niet. Maar voorafgaand aan de introductie van de nieuwe Swyx versie is er ook op licentie gebied het nodige veranderd:

1. Wijziging van product/versienaam: SwyxWare versie 8 heet nu SwyxWare 2011
Nieuws dat reeds eerder was ontdekt doordat er op één enkele plek al eens eerder gesproken werd over SwyxWare 2011. Op zich wel een hele verademing. In plaats van een nummer dat hooguit om technische redenen werd verhoogd nu een duidelijke herkenning in de naam van het jaartal. Hoeven we ook niet meer na te denken hou oud een versie ook al weer was.

2.Feature Set: Vanaf SwyxWare 2011 zullen de Voicemail en CTI optie onderdeel uitmaken van de standaard licentie en niet meer als optie los gekocht kunnen worden. Wat natuurlijk betekend dat je meer krijgt voor dezelfde prijs.

3. Professional bundel: De SwyxProfessional bundel bevat nu alle ‘speciale opties’ (SwyxFax, SwyxMobile, SwyxRecord, SwyxECR, SwyxConference)

4. De term “Essential” komt te vervallen: “SwyxWare Essential” gaat nu verder door het leven als SwyxWare

5. Cancellation van SwyxWare Compact. In hoeverre ik hier blij over ben moet ik nog even nadenken. Compact was wel een hele leuke samenstelling van licenties voor weinig. Nadeel was natuurlijk wel dat upgraden niet mogelijk was. Daar komt nu natuurlijk wel verandering in.

6. New licentie Model: Invoering van een SwyxServer licentie en 1-User licenties. Wellicht dat dit de compact wens ook verminderd. Immers kun je nu ook een installatie gaan kopen zodra Swyxware 2011 uit is voor 1 of 2 gebruikers. Deze had ik eerlijk gezegd helemaal niet aan zien komen…

Afijn toch nog echt iets nieuws🙂

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s