Swyxit! Messenger

Een van de hier nog onbesproken onderdelen van Swyx is de SwyxIt! messenger. De SwyxIt! messenger geeft gebruikers de mogelijkheid om binnen de centale met elkaar te kunnen chatten (binnen Swyx bekend als expressberichten versturen). Alhoewel chatten nog lang niet bij alle generaties is doorgedrongen als communicatie middel. Is het vaak voor de jongere medewerkers in de organisatie een middel om snel even het een en ander met elkaar uit te wisselen. Binnen Swyx kun je op een gebruiker van de centrale met de rechtermuistoets klikken en kiezen voor het verzenden van een expresbericht.

SwyxIt messenger

SwyxIt messenger

Voor de “anti” chatters… je kunt het ook uitschakelen. De meest directe optie: verwijder %programfiles%\SwyxIt!\IMClient.exe

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s