WAARSCHUWING GELDIG TOT 31/12/2010

De meeste van de mij bekende relaties kunnen de volgende boodschap negeren (die bellen immers ook in 2011 SLIM met de geavanceerde Swyxcentrale, zie ook www.halveeruwkosten.nl, voor een 1/2 eurocent per minuut naar vaste nummers en 6,5 eurocent naar mobiel zonder opstartkosten).

Als je daar nog geen gebruik van maakt dan zal de volgende berichtgeving je wel interesseren: Telegraaf: KPN voert stille prijsverhoging door

WAARSCHUWING GELDIG TOT 31/12/2010:
(vandaag ontvangen van onze partner BBeyond)
“Mogelijk heeft u onlangs een brief ontvangen van KPN, waarin een aantal tariefswijzigingen van uw Zakelijk Belbasis abonnement wordt aangekondigd. BBeyond wil u erop attenderen dat als u niet vόόr 31 december 2010 op deze brief reageert, u vanaf uw contractvervaldatum gebonden bent aan een jaarcontract.

Niet tekenen, wel een contract
Als u dus geen actie onderneemt, wordt uw Zakelijk BelBasis abonnement vanaf de contractvervaldatum automatisch omgezet in een jaarcontract. Dit terwijl u nu waarschijnlijk een vrij opzegbaar abonnement heeft. U kunt dit voorkomen door via de antwoordkaart, die bij de brief van KPN zit, aan te geven dat u geen jaarcontract wenst of uiterlijk drie maanden voor de contractvervaldatum uw abonnement bij KPN op te zeggen.

Is eenvoudiger ook goedkoper?
In de brief wordt gesproken over tarieven die eenvoudiger worden. Maar betekent eenvoudiger ook goedkoper? Afhankelijk van uw belgedrag is het goed mogelijk dat u – zelfs met de aangeboden korting – wel eens meer zou moeten gaan betalen voor vaste telefonie. We adviseren u dan ook om goed te kijken wat de tariefswijzigingen voor u betekenen. ”

Heeft u dus een Zakelijk BelBasis abonnement en nog niet gereageerd op de mailing? Nu kan het nog. U kunt tot 31 december 2010 doorgeven dat u geen jaarcontract wilt, maar dat u uw bestaande contract voor Zakelijk BelBasis abonnement wilt voortzetten. “

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s