SwyxIt Skin editor/aanpassen van de softwareclient (2)

Vandaag nog een relatie op bezoek gehad die interesse in Swyx heeft. Ook in dat gesprek kwam heel sterk naar voren dat een van de sterke kanten van Swyx is dat je de Skin kunt bewerken.

Via menu, bestand, skin, bewerken kom je in de edit modus terecht. (Mits je de rechten hebt natuurlijk). Klikken op de overbekende knoppen op je skin resulteert dan gelijk in hele andere eigenschappen. Alle details en mogelijkheden die er dan ontstaan zijn te veel om hier op te noemen dus:

SwyxIt! Skin editor handleiding:
http://www.swyxdownload.com/download/SwyxSkinEditor_english.pdf

Mijn eigen aangepaste skin ziet er zo uit:

Adfocom Swyxit!Skin

Adfocom Swyxit!Skin

Tip! Als je snel een skin met resultaat wil hebben begin dan met een bestaande skin als basis (bron zie vorige blog over de skins). Exporteer deze als cab bestand via menu, bestand, skin en kies dan voor exporteren:

Skin exporteren

Skin exporteren

Het resultaat zal een .cab bestand zijn gevuld met allerhande bestanden waarvan veel plaatjes van het type bitmap (.bmp). Door deze aan te passen in de gewenste kleuren en symbolen ontstaat er al snel een resultaat.

Succes met aanpassen, pictures van aangepaste Skins zijn uiteraard van harte welkom!

De volgende keer meer over het meest krachtige onderdeel van de Skin editor: Web Extensions.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s