SwyxIt Skin editor/aanpassen van de softwareclient (1)

Een van de opvallende unieke eigenschappen binnen Swyx is toch wel de mogelijkheid om het uiterlijk van de applicatie te veranderen. Dit kan handig zijn afhankelijk van je functieprfiel of zelfs voor het uitvoeren van specifieke werkzaamheden.

Binnen Swyx is er de mogelijkheid om via menupad bestand -> skin -> laden het uiterlijk van de softwareclient te veranderen:

SwyxIt! Skin editten

klik op image voor origineel

SwyxIt! skin editten

klik op image voor origineel

 

bestand skin laden extern bestand

Klik op image voor origineel

Voor alle duidelijkheid, functioneel veranderd er niets! Alle functie blijven beschikbaar onder de rechtermuistoets. Omdat Swyx de gebruikers instellingen centraal opslaat blijven de instellingen en het gekozen uiterlijk bewaard.

Via deze weg kunnen er ook nieuwe voorgedefinieerde Skins toegevoegd worden. Als gebruiker hoef je dus niet vast te zitten aan het uiterlijk van je applicatie en kun je beschikken over een enorme hoeveelheid verschillende skins.

Kijk hier eens voor mogelijke skins/inspiratie, zowel functioneel als gewoon leuk:

Zelf gebruik ik vaak een bestaande Skin als basis en pas die dan vervolgens aan. Over dat aanpassen, hoe dat moet en enkele ideeën wat je er mee kunt de daarover de volgende keer meer.

P.S. Many thnx! Voor het idee om eens te bloggen over de mogelijkheden met Skin’s binnen Swyx, aan een goede relatie die overigens anoniem wenst te blijven.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s