Wat maakt Swyx nu zo bijzonder?

Vaak wordt mij de vraag gesteld: “Wat maakt Swyx nu zo bijzonder?” Degene die mij kennen weten dat er dan een verhaal kan volgen van enkele uren enthousiasme over alle mooie zaken die je kunt bouwen met Swyx. Wat verwacht je anders van een Swyx-o-holic?

Maar onderstaande grafiek geeft in essentie wellicht het beste aan waarin Swyx zich onderscheidt: Unified Communications, different approaches.

Waar andere UC fabrikanten denken en bouwen vanuit infrastructuur, applicaties, data of spraak, vaak omdat hun roots ook niet bij UC liggen maar bij een van de specifieke takken van sport, denkt Swyx geheel anders. Swyx heeft haar oplossing niet als een product naast vele anderen.

Swyx is en denkt ‘Younified Communications’. En dat maakt deze oplossing zo uniek en krachtig.

Unified Communications different approach

Het gaat nu om Swyx en niet om de andere UC producten, derhalve die niet zichtbaar gemaakt. Voor de liefhebbers op aanvraag is het origineel beschikbaar

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s