Antwoordapparaat / nachtstand

Soms kunnen complexere zaken in het leven ook gewoon makkelijk zijn als er maar flexibele oplossingen voorhanden zijn. Nooit geweten dat antwoordapparaat functionaliteit zo verschillend kunnen worden ingevuld. Maar in de werkelijkheid is bijna nergens het ene antwoordapparaat gelijk aan het andere als je de wensen van de gebruiker ook daadwerkelijk wilt verwezenlijken. Gelukkig heeft Swyx Extended Call Routing. Gelukkig worden gemaakte oplossingen in Swyx ook gedeeld.

Zo hebben we van de week in een installatie dankbaar gebruik gemaakt van How to setup a night service (simple on/off switch) ooit ontstaan tijdens een training van Tom Wellige.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s