Swyx Scripting: Meeluisteren in gesprekken van een externe locatie

Vrij recent werd de vraag gesteld: “Wij hebben een externe partij die wil silentless mee kunnen luisteren in gesprekken gevoerd door bepaalde personen” Dergelijke vragen in call centers zijn natuurlijk heel normaal. Ter plekke een koptelefoon op een dual plug bijprikken, een externe koptelefoon op een toestel bijprikken etc. was vroeger de oplossing.

Nu biedt de SwyxMonitor license deze functionaliteit binnen de centrale. Door middel van de juiste autorisatie kan bepaald worden dat bepaalde mensen silentless bij anderen mee kunnen luisteren. Maar wat nu als het om een externe partij gaat die dat moet kunnen doen?

1e mogelijke oplossing:
Geef de externe partij toegang tot het netwerk met behulp van een VPN client. Installeer de SwyxIt! Client inclusief softphone device en men kan wanneer men wil silentless meeluisteren binnen de gegeven autorisaties

 

2e mogelijke oplossing:
Laat de externe partij met een willekeurig device bellen naar een telefoonnummer. Zorg dat een script geactiveerd wordt die de beller doorverbind naar het gewenste toestel nummer inclusief de SwyxMonitor functionaliteit en men kan wanneer men wil silentless meeluisteren binnen de gegeven autorisaties

 

3e mogelijke oplossing:
Laat de externe partij met een willekeurig device bellen naar een telefoonnummer. Zorg dat een script geactiveerd wordt dat het nummer van de beller herkent of vraagt naar welk nummer er teruggebeld moet worden. Vraag vervolgens welk toestelnummer er silentless meegeluisterd moet worden. Disconnect de lijn en laat terugbellen met de silentless functionaliteit op het betreffende gesprek

4e mogelijke oplossing:

… Afijn ik hou me graag aanbevolen voor nog meer denkbare oplossingen, de scripting mogelijkheden van Swyx zijn zo uitgebreid dat er vast nog wel meer te bedenken is…

Wellicht nodeloos om te vermelden, natuurlijk kan met scripting ook openingstijden, sluittijden, aantal tegelijkertijd, opnames, pincode checks etc ook allemaal geregeld worden maar dat is iets om later weer eens wat over te bloggen.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s