CTI met een Mobiel device over SIP

Net terug van vakantie lees ik een zeer interessante thread: http://www.swyx-forum.com/community/Forums/tabid/54/forumid/-1/threadid/10056/scope/posts/Default.aspx

Sowieso is het een interesant idee wat Remco hier oppert om Mobile Extension Managere en SwyxIt! Mobile functionaliteit op een GSM in CTI modus te kunnen gebruiken. Daarvoor zullen nog wel de nodige bitjes op een rij gezet moeten worden door Swyx.

Interessant is de mogelijkheid die Rolf noemt over de Dialer mode die met een Mobiel device met een plain SIP verbinding werkt. Lijkt me ideaal voor mobiele gebruikers die ook werkplek hebben dat ze voortaan vanaf de werkplek uit hun eigen applicaties kunnen bellen zonder daarvoor weer een andere telefoon aan te moeten schaffen.

Die kende ik nog niet en dat wordt dus testen.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s