(Yo)Unified Communications = altijd bereikbaar

(Yo)Unified Communications betekend natuurlijk voornamelijk ook gebruiksgemak. Eén van de kernmerken is dat je altijd en overal onder een en dezelfde identiteit bereikbaar bent. Na vandaag als ik even een weekje op vakantie ga ben ik zelfs in Oostenrijk gewoon bereikbaar. Of ik daar nu echt op zit te wachten tijdens mijn vakantie…

Gelukkig kent Swyx ook nog een Do-not-disturb/Niet storen knop die ik zelfs vanaf mijn mobiel met de SwyxIt! Mobile client software aan en uit kan zetten. Straks als eerste maar even doen…

Tot over ruim een week.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s