‘The last telephone system you’ll ever need?’ SUS!

‘The last telephone system you’ll ever need?’ Een uitspraak die Swyx al weer enige jaren geleden deed over haar product. Hoe kun je dat nu waarmaken?

Swyx is een volledig op software gebaseerd Younified Communications oplossing volledig gebaseerd op Windows: Windows Server, SQL Server, Windows desktop etc. Voordeel daarvan is dat de telefooncentrale gemakkelijk mee kan groeien aan veranderende behoeftes denk aan:

  • schaalbaarheid
  • verbeterde productiviteit
  • een netwerk voor alles
  • eenvoudige beheer ongeacht de grootte van een omgeving
  • onafhankelijke koppeling met service providers waardoor goedkoop bellen echt mogelijk wordt
  • gebaseerd op licentiestructuur waardoor pas bij groei ook de investering gedaan hoeft te worden en deze geen limitaties kent

Maar het meest opvallende is toch wel de Software Update Services (SUS). Hiermee heeft u het recht om altijd over de nieuwste software van Swyx te beschikken. Dus voor vooruitgang in technologie, veranderende wensen in de markt bent u gewaarborgd door gebruik te maken van SUS.

Het meest opvallende daarbij is misschien wel de prijs voor SUS. Waar bij andere oplossingen voor dergelijke contracten fors geld neergelegd moet worden is dat bij Swyx anders. Maar 3% a 4% van de initiele investering. Waardoor 25 tot 30 jaar SUS betaald kan worden alvorens de initiele investering weer volledig is betaald.

Waar vind je dat nog? Een investering in ICT die 25 tot 30 jaar meegaat, ook in functionaliteit?

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s