Optimaliseer uw communicatie & samenwerking met een muisklik: Swyx Collaboration Pack

Juni 2010 introduceerde Swyx haar Collaboration Pack in Swyxware. Doel de productiviteit van teams van samenwerkende mensen te verhogen door functionaliteit en krachtige nieuwe geavanceerde functionaliteit:

  • Swyx Netviewer Integratie: Door het integreren van “Netviewer Meet ‘, een samenwerking dienst aangeboden door de Netviewer AG in Karlsruhe, Duitsland, biedt SwyxIt! een dienst waarmee u maximaal met 100 interne en externe deelnemers Online Samenwerking sessies van interactieve webinars kunt houden.
  • SwyxIt! Meeting: Naast de Netviewer integratie biedt het Swyx Collaboration Pack een extra Peer-to-peer collaboration tool, waarmee de gebruiker zijn desktop of applicaties kan delen met een interne partner. De verkorte feature set en de Peer-to-peer benadering bieden een gratis en eenvoudig te gebruiken hulpmiddel om een instant samenwerking sessie met interne deelnemers starten tijdens een gesprek.
  • Collaboration plug-in interface: Dit biedt een interface, die de integratie van aanvullende hulpmiddelen voor samenwerking via plug-in technologie mogelijk maakt. Daarbij kunnen 3rd party leveranciers en system integrators de mogelijkheid krijgen om hun applicaties naadloos en doeltreffend te integreren in SwyxIt!. Documentatie van de interface is op verzoek beschikbaar via de Swyx Technology Partner-programma.
  • SwyxIt! Video: Een ander integraal onderdeel van de samenwerking Pack is SwyxIt! Video, een peer-to-peer-desktop video oplossing waarmee video-oproepen gemaakt kunnen worden tussen interne SwyxIt! gebruikers. Simpelweg door een standaard MS Windows compatible webcam op de pc aan te sluiten bent u in staat om met een interne partner contact op te nemen via een video-oproep.
SwyxIt! Collaboration Pack

SwyxIt! Collaboration Pack

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s