‘KPN gijzelt zakelijke overstappers’ | Webwereld

“KPN heeft de opzegtermijn voor zakelijke telefonieabonnementen in augustus verhoogd naar drie maanden. Daardoor zitten zakelijke klanten snel twee maanden langer vast aan hun contract.

Na een wijziging van de algemene voorwaarden van KPN moeten klanten drie maanden voor hun contract afloopt opzeggen. Volgens klanten heeft de telecomreus dat niet goed gecommuniceerd. Daardoor lopen klanten een groot risico om dubbel te betalen als zij verhuizen naar een andere aanbieder, bevestigt telecomwaakhond OPTA.” Lees verder in het bron artikel: ‘KPN gijzelt zakelijke overstappers’ | Webwereld.

Het moet ook niet gekker worden ook. Had ik al een voorkeur om zo onafhankelijk mogelijk in alle vrijheid gebruik te maken van partijen voor communicatie diensten zonder contracten met kleine lettertjes. Dan worden de argumenten daarvoor je nu letterlijk in de schoot geworpen.

Met dank aan Alan die me op dit artikel wees.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s