Grafische Script Editor (GSE)

Vandaag wilde ik het eens hebben over het misschien meest krachtige en geprezen onderdeel van Swyx: de Grafische Script Editor.
De kracht van dit onderdeel in Swyx is dat we van binnenuit met Visual Basic Scripting invloed op de werking van de centrale kunnen uitoefenen. Ook als je geen VBScript beheerst kun je dat nog steeds doen met behulp van de in Swyx aanwezige Graphical Script Editor. Eerder genoemde oplossingen van wachtrijen en mogelijkheden zijn daar ook grotendeels op gebaseerd. Maar ook complete applicatie aansturingen, database koppelingen met third-party software etc. worden gebouwd met dit onderdeel. Ongetwijfeld zal ik in de toekomst nog vaak oplossingen bespreken op dit blog die dankzij dit krachtige onderdeel geboden konden worden.

Uitgebreide Grafische Script editor

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s