Applicaties die reageren op het bellen van Swyx

Bellen vanuit elke applicatie hadden we al gehad. Applicaties die reageren op het bellen nog niet niet.

Stel je voor dat je gebeld wordt door een relatie en je direct al kunt zien wie er belt in je telefoonscherm en  telefoonclient. En dat na het opnemen van de telefoon je applicatie met CRM informatie (Dynamics NAV, SAP, Accountview) direct de contactkaart met alle gewenste informatie over de beller toont op je beeldscherm. Zou dat het werken niet een stuk aangenamer maken? Dat is nu precies wat met de Swyx2All third party add-on gerealiseerd kan worden.

Kijk hier voor meer informatie en videobeelden:

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s