Swyx-HardPhones

Siemens is al weer enige tijd met een nieuwe lijn telefoons op de markt gekomen. Voor Swyx is dat de nieuwe L6xx lijn toestellen. Uiteraard betekende dit op langere termijn dat de oudere lijn toestellen van de markt zouden verdwijnen. Als u dus uw telefoonpark wilt uitbreiden met “dezelfde” toestellen is het zaak er nu vlot bij te zijn. Voor alle duidelijkheid de oude toestellen blijven gewoon ondersteunt ook in de nieuw aangekondigde SwyxWare versie 8.

Wel is het zo dat in SwyxWare 8 de ondersteuning voor het H323 protocol komt te vervallen en dus alleen SIP nog het protocol is wat wordt ondersteunt. Elk device dat geen SIP ondersteunt kan vanaf versie 8 niet meer gebruikt worden. Een goed voorbeeld is b.v. het L420 toestel = Siemens Optipoint 400 standaard (let op zonder toevoeging, ik heb het dus niet over de L420s, L420e of L420p). Dit is een toestel dat al jaren niet meer verkocht wordt, de kans dat u die heeft is derhalve erg klein. Bij twijfel over zo’n toestel of een ander device kunt u uiteraard altijd contact opnemen voor nadere informatie.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s