Swyx VoIP op Android

Alle credits aan Mirjam Baumberger, maar nu ook Swyx op Android mogelijk:
http://www.swyx-forum.com/community/Blogs/tabid/55/EntryId/624/Android.aspx

Terwijl de iPhone de smartphone “to have” van dit moment is, zijn in de tussentijd een aantal sterke concurrenten aan de horizon verschenen: http://www.nu.nl/internet/2331048/android-nog-jaar-tweede-plek.html

Swyx WebAccess wordt geleverd als een webapplicatie en kan worden gebruikt op Android. Hiermee kun je zowel het openbaar als het persoonlijk telefoonboek raadplegen. Onderweg, kan door middel van een dataverbinding, bijgehouden worden wat de status informatie van collega’s is en hun direct bellen vanuit de applicatie. Verder kan is toegang tot het gesprekslogboek en de redial lijst mogelijk en zelfs het instellen en configureren van de doorschakel instellingen kan gedaan worden.

Gedetailleerde installatie instructies voor Swyx WebAccess kunnen worden gevonden in de SwyxWare Administration manual page 397, App. K: Swyx WebAccess.

En zoals Mirjam altijd afsluit: Happy Swyxing en een goed weekend🙂

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s