Swyxlink en presence of status informatie

Stabiliteit is natuurlijk belangrijk, maar functionaliteit ook. Indien er meerdere Swyx servers over meerdere locaties verdeeld gekoppeld kunnen worden met Swyxlink is het natuurlijk ook mooi als status informatie gedeeld wordt over die sites. Zo kun je van de ene site precies zien (mits je de rechten daarvoor hebt) wat de status is van een collega op de andere site.

Eerder meldde ik al dat Swyx versie 8 er aan zit te komen. Ook al kunnen er geen rechten aan ontleend worden, ik hoop dat de rich presence information dan geïntegreerd in Swyx aanwezig is waardoor nog meer informatie “at your fingertips” beschikbaar komt.

SwyxIt! client met presence

SwyxIt! client met presence

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s