SwyxIt! Web extension

Een van mijn vele favoriete mogelijkheden die de SwyxIt! client biedt is SwyxIt! Web extension. Een Internet Explorer in je telefoonapplicatie. Dat biedt ongekende mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij elk inkomende extern gesprek wordt automatisch maps.google.com binnen een gedeelte van de telefoon applicatie geladen op basis van het telefoonnummer van de beller. Resultaat locatie en uitgebreide informatie over de beller. Met een beetje fantasie zijn er natuurlijk allerlei interessante informatie sites te koppelen. Of denk eens aan een eigen web based applicatie, het starten van een script dat allerhande zaken uitvoert, of het starten van de webpagina van de video webserver met de videofeed van de voordeur. Afijn, zoals ik al zei een van mijn vele favoriete mogelijkheden die de SwyxIt! client biedt.

SwyxIt! client met web extension

SwyxIt! client met web extension

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s