Kassa: Mobiel bellen tot 60% duurder, Alan: Hé, deze provider is 4 ct per minuut goedkoper

Volgens mij weet iedereen in Nederland het inmiddels. Het programma Kassa van de Vara heeft vanavond in een uitzending aangetoond dat mobiel bellen tot 60% duurder wordt. Ik las tenminste net mijn gebruikelijke nieuwssites en allemaal hadden ze er berichtgeving over.

Tegelijkertijd heb ik nog eens gekeken naar die nieuwe SIP provider waar collega Alan terecht deze week op wees. “Kijk die is 4 cent goedkoper om te bellen naar mobiele nummers in Nederland.” Om precies te zijn gaat het om een provider die maar 4,5 ct per minuut rekent zonder opstartkosten. Toegegeven, we moeten het nog in de praktijk gaan proberen. Dus misschien nog even niet te vroeg juichen. Maar het is al de zoveelste keer dat ik constateer dat traditionele telefonie duurder wordt en tegelijkertijd VoIP telefonie goedkoper wordt. Als je weet hoe je het moet regelen vraag je je toch telkens weer af waarom de rest dat toch niet oppakt?

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s