Disable Secondary Call / Geen wisselgesprek functioneert niet

Technische Swyx Tip!

Vandaag liep collega Ricardo er tegenaan. Heb je zojuist je Disable Secondary Call / Geen wisselgesprek functie aangepast. Werkt het niet, terwijl het vinkje toch echt goed staat. De kans dat je met een hardphone in Computer Telefoon Integratie (CTI) modus werkt als je dit overkomt is bijna 100%. In de praktijk namelijk blijkt dat het hardphone toestel op deze verandering niet altijd direct reageert. Wellicht dat heel lang wachten werkt, maar je hardphone ressetten of met een andere gebruiker inloggen en weer met de originele gebruiker doet wonderen.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s